Nacionalinės apsaugos patyrė didelio saugumo pažeidimo

parašė , 2011-12-13 23:15

Kitas didelio saugumo pažeidimo artėja prie papildomas naujausią išpuolių. Mes kalbame apie Indijos oficiali svetainė pažeidžia duomenų visų svarbiausia, specialius apmokyti kovos teroro ir anti-hijack commando jėga, NSG (nacionalinės apsaugos). Atsakingi už NSG vieneto, yra labai atsargūs su įsilaužimo bandymas, greičiausiai turite paspausti savo sistemas.

Dėl neseniai ataskaitą Indostanas kartų Delis leidimas, yra padidėjusios baimės, kad svetainėje, šalia oficialiai el. pašto sritys gali būti pažeistas. Nors atrodo, kad svetainė yra mažiau kaip paveiktos, administratoriai turi naujo slaptažodžio oficialiai laiškų NSG vienetų, tik tuo atveju. Nors šiuo atveju tyrimai dar ne pabaiga, yra didelė tikimybė, kad ataka gali įvyko iš ne iš Indijos

Pats baisiausias dalykas yra NSG vienetas šiuo metu yra viena iš labiausiai elito kova su terorizmu padaliniai, ir vienas iš labiausiai užtikrintos kaip savo interneto svetainėje yra įvedusi techninių sparno NSG jėga, kartu su nacionalinių informatikos centras (NIC). Kitas dalykas, kad mes turime tiksliai nustatyti yra, kad garsaus įsilaužimo komanda Anonimas, pažeidė duomenų NIC, per daug, nors praėjusį mėnesį, kuris ateina į papildomas Hack CBI (tyrimas centrinio biuro) interneto svetainėje.

Įvairių vyriausybės padalinių, kurie kelia rimtą grėsmę saugumo trūkumų reikalavimams oficialioje svetainėje didėjo įsilaužimo atvejų per pastaruosius keletą mėnesių. Nereikia nė sakyti tos naujos – sudėtingesnių – saugumo politika turėtų būti priimtos, ypač kai kalbama vyriausybės saugumo ir didelės rizikos duomenų.

Konstantinos Vavousis pasitikėjimą-IT saugumo žvalgybos

Rašyti komentarą