Nepamirštamą Url jūsų svetainėje skinti

parašė , 2011-12-29 23:10

Savo domeno pavadinimą tikriausiai bus jūsų interneto tapatybę, su svarbi statyti savo prekės ženklą. Jums baigti išrinkimo pavadinimas bus poveikis, tiksliai kaip žmonių pereiti į jūsų svetainę, savo nuomonę kompiuterio, kai jie atvyksta, jei jie turėti omenyje tai po jos atostogų. Į kitą postą suteiks jums tris strategijas dėl nuostabios svetainės adresas.

1) Būtų visiškai KeywordsAdd jūsų raktažodžiai. Kai jūsų tinklapis yra aplink ekspertų automobilį ar sunkvežimis lenktynėms, galbūt galėtų būti sąlygomis, pavyzdžiui, auto racing, rasės, motorinių transporto priemonių ir Automatinis. Pavadinimus, gali geriausiai nustatyti jūsų dienoraštis gali būti ProRacer.com arba TrackRace.com. Pavadinimai tikrai apibrėžti atitinkamas interneto svetainės misija

2) Užtikrinti.ComWhen jūsų planas turėtų būti, kad didelio eismo tinklalapį, tai protingas pasirinkti dot-com. Dauguma žmonių rimtai lankantis jūsų svetainę bus natūraliai manyti, kad jūsų svetainės url veda į dot-com. Kai kurie mažiau patyrusiems interneto vartotojai gali būti, bet idėja, kad dot-net ir dot org net tikrai egzistuoja. Aš siūlau jums duoti žmonių exactlty kokia jie tikisi. Arba galbūt jums gali būti negrąžinimas svarbūs eismo.

3) Išlaikyti jį ShortMake tikrai jums išlaikyti trumpą domeno. Su daugiau nei 162 milijonų interneto svetainių egzistuoja, tai greičiausiai gausite vienas iš didžiausių iššūkių. Jūs galbūt bus rasti nuostabios domeno pirmą kelių bandymų, bet nėra, tačiau vienas rinkoje, tai yra teisę būti tinkami naujas tinklalapis.

Vietovės, kuriose santrumpa ir brūkšnelius uždavinius interneto lankytojai. Tiems, kurie yra mąstyti, naudojant url jūsų svetainę, kuri leidžia žmonių stebuklas Oras nieko yra paaiškinta arba sutrumpintai, arba su brūkšneliu rašomi, galbūt norėsite apsvarstyti savo verslo.

Tam tikru metu apsilankykite LCN.com. I bet kuriuo metu turi žiūrėti į tai, kaip įvesti uk pasirinkto serverio. Šią puikią svetainę siūlo fantastinis išteklių, nors jie gali būti tikriausiai perduoti daug srauto, nes tie, negali prisiminti, geriausias būdas įveskite savo domeno vardo registravimo.

Rašyti komentarą