Religija laikoma, kad išganymą?

parašė , 2011-10-16 10:44

pasaulio gyventojai, masė gali būti klasifikuojami pagal jų religijos į jų išradėjas, taip vadinamas tikėjimo. Ir Katalikybė domenų didesnė dalis tarp kitų tikėjimą tuo daugelyje šalių.

Katalikai aprašoma Jėzaus Kristaus kaip vaikas DIEVAS ir vienintelis būdas sutaupyti iš grzesznego pasaulyje, jo mirties “Kalvarija kryžiaus”. Taip pat, žmogaus kraujo, Jėzaus motinos, Marija pelnas atžvilgiu pagal savo aukos atlikti błogosławiony vaikas viduje savo įsčios, nepaisant visų kritiką ir jos ištikimybės Juozapas, savo mylėti abejonės susieti.

Daugelis religijos akcijų istorija apie labai kūrėjas, tačiau skirtingų simbolių pavadinimai, vykdymo ir aiškinimo. Bet kas dar svarbiau yra, ar religijos gali vairuoti galima rojus?
Praėjusią naktį, mano mama buvo stumiant mane dalyvauti sekmadienis masė, ne Katalikų Asamblėja, pamokslai pačiu tyrimas, katalikai, išskyrus jų šventųjų ir globėjų, pasirašymo, kryžminio prieš ir po jų malda. Ir turintys gausa bažnyčių tą pačią sritį. Kaip įdėti 10 bažnyčių mažų skiltyje su skirtingais pavadinimais, ir organizacija. Juokingas dalykas, kad daro mano pasirinkimas dalyvauti tokių masė daugiau sudėtingas, arba turėtų I pasakyti neapsisprendžia savo ketinimą išplitimo Dievo žodį. u0009Tai yra didžiulė problema mūsų šeimos, nepageidautinas, jauniausias valstybės, prisijungti prie kad tikrai religinei grupei. kaip sūnus turėtų laikytis mano tėvai komanda. Bet šį kartą, tai mano asmeninis sprendimas pasirinkti, kokia grupė žmonių, užsiimti savo tikėjimo į Dievą veikia mano religijos kostiumai geriausiai. u0009Dabar aš turintys mažųjų tyrimą apie visų esamų religijos, klausia kai kurie profesoriai, giminaičiai ir nešališką draugai dėl kokios jų dėl tikėjimo. Ir daugelis iš jų susitarta man, kad tikėjimo negali jums sutaupyti iš pragarą po die. Tai, kad kiekvienoje grupėje turėtų nustatyti savo nariams. Sunku rasti, kas daro jus manote, kad jūs įvedate savo gyvenimą dešinėje kelio. Bet jei turite Viešpats, jūsų širdis, jūs ne eiti bet kur, bet geriausia. Giliai ryšį su Viešpats padės jums kelyje, per sėkmės ir nesėkmės, per storos ir plonos, už turtingesnių ir skurdesnių tik panašiems ką vedusioms poroms pažadėjo viena kitai. Bet Viešpats, ji buvo tikra.

Rašyti komentarą